Onze school

Onze school onderscheidt zich door haar pijlers, haar visie en haar kernwaarden. Eén van onze kenmerken is aandacht voor het kind. U kunt hier terecht voor het verhaal achter onze school. Wij geloven dat elk kind met de juiste aandacht tot grote hoogte kan gaan reiken. Daarom is ons motto: Waar uw kinderen tot bloei komen. Op deze website kunt u alle redenen vinden waarom wij als school bestaan en op welke manier wij voor uw kind iets kunnen betekenen.

Na vier jaar in Nieuw-Sloten zijn we met ingang van het schooljaar 2014-2015 gevestigd in Osdorp. Een levendige wijk gesitueerd in Amsterdam Nieuw-West waar we u graag verwelkomen voor een kennismaking. Op de locatie Koos Vorrinkweg 5 vindt u onze groepen 1 tot en met groep 8. De school heeft haar deuren geopend op 1 augustus 2010.

Basisschool Witte Tulp is een jonge en ambitieuze school bij u in de buurt waar kwaliteit voorop staat. In ieder kind schuilt namelijk een talent dat onder de juiste omstandigheden tot bloei kan komen. De opvoeding en ontwikkeling van uw kind staan bij ons hoog in het vaandel.

Ambitie
Ambitie kan je aanleren. De directie en de leerkrachten zijn een rolmodel die laten zien dat je moet streven naar meer en daar ook naar moet handelen. Basisschool Witte Tulp kenmerkt zich door doorzettingsvermogen dat we de kinderen aanleren. Wij willen bekend worden om onze ambitie, hoge doelen, talenten, maatschappelijke betrokkenheid en prestaties.